foto van een spinnenweb
Beeld: Shannon Potter op Unsplash

Nieuwsbrief december 2019

In deze nieuwsbrief aandacht voor de derde groep deelnemers van het Leertraject Strategisch Toezicht, een terugblik op de publieksbijeenkomst ‘Weet wat je eet – veilig voedsel’ en de laatste plaatsen om mee te praten over kritische beroepssituaties. Verder de hoogtepunten van het 24-uurtje voor docenten en begeleiders van de Academie voor Toezicht. En last but not least, voor de innovators die nog kleur en invulling willen geven aan het Toezichtfestival dat op 24 maart 2020 plaatsvindt: de inzendtermijn voor het indienen van voorstellen is verlengd tot uiterlijk 5 januari 2020! 

Certificaat binnen, en nu doorrrr!

De deelnemers aan de derde groep van het Leertraject Strategisch Toezicht (LST) hebben hun traject maandagmiddag 9 december officieel afgerond. De deelnemers gaan, samen met collega’s uit de eerste en tweede groep, het geleerde in netwerkverband in praktijk brengen bij de inspecties.  Lees verder:

Certificaat binnen, en nu doorrrr!

In verbinding met wat we eten

Weten we nog wel wat we eten? In een volle zaal gingen Michiel Korthals, Rob van Lint en Tsjomme Zijlstra o.a. in op gezond eten, voedselveiligheid, duurzaamheid en meer verbinding met het productieproces. Klik voor een sfeerverslag:

In verbinding met wat we eten

Laatste plaatsen voor eerste gesprekronde

Wil je nog meedoen aan de eerste gespreksronde van het onderzoek naar Kritische Beroepssituaties, dan kan dat alleen nog op 20 januari in Zwolle. Deze datum en locatie is in de plaats gekomen van 9 december. De rest is volgeboekt. Na januari volgt een nieuwe serie gesprekken. Deze worden momenteel nog gepland. Klik voor meer informatie over het onderzoek:

Data en plaatsen eerste gespreksronde kritische beroepssituaties bekend

Hoogtepunten 24-uurtje docenten en begeleiders

Zo’n 18 docenten en leerbegeleiders van de AVT brachten onlangs 24 uur met elkaar door om te praten over hun rol en bijdragen aan de AVT. Naast aandacht voor praktische en didactische aspecten werd ook de tijd genomen om in werksessies bezig te zijn met een inhoudelijke ‘update’ van het toezichtvak. Lees verder:

Hoogtepunten van het 24-uurtje voor docenten en begeleiders

Draag bij aan het Toezichtfestival: dien uiterlijk 5 januari een voorstel in!

Een workshop, presentatie, spel of nog iets heel anders: als jij en/of je team iets willen delen met toezichtcollega’s, dan kan dit op 24 maart tijdens het jaarlijkse Toezichtfestival. Voorstellen kunnen op zijn laatst 5 januari a.s. worden ingediend. Dat én aanmelden kan via www.toezichtfestival.nl.